Marisqueria a Manresa

Marisqueria a Manresa

Restaurant marisqueria - arrosseria a ple centre de Manresa

 

Els fogons de Àntikus van començar a escalfar l'any 2009, com un restaurant marisqueria a Manresa assentada a ple casc històric de la localitat.

Amb Àntikus hem portat el gust més fresc i mediterrani, amb varietat d'opcions per tots els gustos i butxaques. Podràs triar entre carn i peix, amb la seguretat d'encertar sempre. A tots els menús del dia tenim diverses opcions, també de peix i marisc.

Com està decorat el Restaurant Àntikus?

De clara ambientació marinera, les xarxes de pesca, els timons i una barca decoren les parets de la nostra marisqueria a Manresa. Amb capacitat per 72 comensals, podràs organitzar petits esdeveniments en família o sopars d'empresa. Ens ocuparem d'elaborar un menú al gust de tots, perquè el gust d´Àntikus sigui una experiència satisfactòria.

Terrassa exterior i zona de barra

Podràs esperar a la barra mentre preparem la teva taula i també calmar l'apetit o la set amb una ració variada de braves, croquetes, una ració de formatge o de navalles.

Després del menjar o sopar, tindràs l'opció d'una perfecta sobretaula a la terrassa exterior d'estiu, situada en una zona pels vianants i tranquil·la, però a prop dels principals punts d'interès de la localitat.

 

RESTAURANT ANTIKUS

  Carrer de la Mel, 30 ,
Manresa, 08241, (Barcelona)

  93 872 52 18

CARTA